Vozači na Floridi plaćaju najviše cene goriva u poslednja dva meseca

Vozači na Floridi plaćaju najviše cene goriva u poslednja dva meseca

Miami Dade još uvek nije odobrio saradnju policije sa imigracionim vlastima!
Florida usvojila zakon kojim se zabranjuje abortus nakon 15 nedelja
4 velike promene u sistemu Socijalnog Osiguranja (Social Security) za koje treba da znate

Ako svakodnevno putujete na posao ili idete na letnji odmor, osetićete razliku ove nedelje: Cene goriva su skočile u Majamiju i na Floridi. Cene su porasle u danima pre 4. jula dok su putnici kretali na putovanja. Vozači u Floridi sada plaćaju 27 centi više po galonu nego prošle godine tokom praznika.

“Vozači u Floridi sada plaćaju najskuplje cene goriva u poslednja skoro dva meseca”, rekao je portparol AAA, Mark Jenkins.
Severna Florida ostaje najjeftinija regija za gorivo u državi, u nekim slučajevima 30 centi jeftinija po galonu u odnosu na južnu Floridu. Okrug Palm Beach je najskuplje područje za gorivo. U Majamiju, cene goriva su ove nedelje skočile više od 13 centi po galonu, što je za 12 centi više nego pre mesec dana i 7 centi više nego pre godinu dana.

Evo još informacija ako putujete po Floridi:

▪ Miami-Dade: Prosečna cena: 3.49 dolara po galonu, prema GasBuddy-ju, koji je istražio skoro 1,700 pumpi u regionu. Najjeftinije gorivo u okolini Majamija bilo je $3.05, a najskuplje $4.69.
▪ Fort Lauderdale: 3.5 dolara
▪ West Palm Beach/Boca Raton: 3.67 dolara

KAKO NAĆI JEFTINO GORIVO U BLIZINI Postoji aplikacija koja može pomoći: Aplikacija GasBuddy je napravljena da prikaže vozačima cene oko njih, a praćenje goriva može obaveštavati korisnike o pumpama koje imaju ili nemaju goriva na osnovu promena u zalihama.

Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0