Waldorf Astoria u Majamiju će biti najviša zgrada na Floridi

Waldorf Astoria u Majamiju će biti najviša zgrada na Floridi

Premijera filma “Realna Priča” u Majamiju!
Grad sa Floride drugi u Americi: Ova mesta su najbolja za traženje posla
Možete li poneti marihuanu na let avionom? Odgovor nije jednostavan

Neboder će biti visok 1.049 stopa, što će ga učiniti najvišom zgradom na Floridi kada bude završen.

Hotel i rezidencije Waldorf Astoria u Majamiju, koji treba da postanu najviša zgrada na Floridi i potencijalno najviša južno od Njujorka, upravo su oborili još jedan rekord.

Graditelji planirane zgrade visoke 1.049 stopa u centru Majamija nedavno su dobili rekordni kredit za izgradnju stambenih objekata na Floridi u iznosu od 668 miliona dolara. Ovaj gigantski objekat će imati 287 stambenih jedinica i 205 hotelskih soba.

Zgradu na adresi 300 Biskejn Bulevar projektovali su arhitekta Karlos Ot i arhitektonska firma Sieger Suarez Architects, a njen završetak planiran je za 2028. godinu. Ot je arhitekta iza hotela Burj Al Arab u Dubaiju i nebodera Echo Brickell u Majamiju.

Kada bude završena, Waldorf će izgledati kao gomila staklenih kocki sa prozorima od poda do plafona, sa pogledom na gradsku panoramu, plažu Majami i Atlantski okean.

Neboder će imati terasu sa bazenom, fitnes centar, spa, prostorije za događaje, restoran Peacock Alley, privatni bar i sobu za degustaciju vina, između ostalih luksuznih sadržaja. Stanari će imati pristup uslugama portira 24 sata dnevno, menadžeru za stanovanje i ekskluzivnim pogodnostima Waldorf Astoria Majami.

Iz firme koja gradi Waldorfa kažu da su jedinice u zgradi već prodane u više od 90% slučajeva, sa ukupnom prodajnom vrednošću od 950 miliona dolara, prema izveštaju South Florida Business Journal-a.

Miami New Times

COMMENTS

WORDPRESS: 0