Zašto Southwest Airlines smanjuje broj letova sa Južne Floride

Zašto Southwest Airlines smanjuje broj letova sa Južne Floride

Vizcaya Museum and Gardens – Istorijsko blago Majamija
Plaže u Naplesu ponovo zatvorene zbog velikih gužvi
Tampa: Ova turistička atrakcija je među 10 najdosadnijih na svetu

Avio prevoznik Southwest Airlines planira da smanji veći deo svojih internacionalnih letova iz Fort Lauderdalea. Evo šta treba da znate o ovoj promeni.

Gde će Southwest Airlines premestiti svoje internacionalne letove? Veći deo svojih internacionalnih letova sa Međunarodnog aerodroma Fort Lauderdale-Hollywood na Međunarodni aerodrom Orlando.

Kada će avio-kompanija izvršiti premeštanje letova? Planirano je da se promena izvrši u junu.

Koji letovi kompanije Southwest će biti pogođeni?

Trenutni letovi: Avioprevoznik ima šest do devet dnevnih internacionalnih polazaka ka sedam destinacija. Unutrašnji letovi avio-kompanije nisu pogođeni.

Budući letovi: Počev od 4. juna, uz odobrenje vlade, avio-kompanija sa sedištem u Dalasu će pružati dnevne usluge između Orlanda i destinacija kao što su Cancun, Grand Cayman, Nassau, Punta Cana (Dominikanska Republika) i San José (Kostarika).

Zašto se Southwest Airlines seli u Orlando?

Southwest želi bolje da uskladi raspored prevoznika sa trenutnim obrascima putovanja i izvuče više koristi iz gotovo 140 dnevnih polazaka koje već ima iz Orlanda, prema saopštenju kompanije. “Ovo će pružiti bolju povezanost u našoj domaćoj mreži”, rekao je Endru M. Voterson, izvršni direktor za operacije u Southwest-u.

news.yahoo.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0