Želite biti deo ekipe „Money Heist“? Prijavite se brzo jer stižu u Majami

Želite biti deo ekipe „Money Heist“? Prijavite se brzo jer stižu u Majami

Rakija Grill Grand Opening
Premijera „Dare iz Jasenovca“ 20. februara ekskluzivno na RTS-u
The 2022 Life Time Miami Maraton i polumaraton vraćaju se na ulice Majamija ovog vikenda

Čekanje je završeno! Pljačka veka se vratila i ovog puta maskirani banditi osvajaju Majami – i lista čekanja je zvanično otvorena!

Izuzetno iskustvo Money Heist-a će biti otvoreno u Majamiju kasnije ove godine. Netflix-ov hit „Money Heist“ (orig.naziv La Casa de Papel) konačno otvara dugo očekivani, sveobuhvatni događaj koji vas izaziva da zakoračite u ovaj show prepun akcije gde će na testu biti vaše veštine, timski rad i spremnost za zabavu!

Sa otvorenom listom čekanja, mesta su već ograničena pa ćete morati brzo da se prijavite kako biste se među prvima pridružili (El) Profesor-u i bandi na njihovoj sledećoj avanturi u 305!

Prijavljivanje za ’pljačku’ godine možete uraditi klikom OVDE.

Prema starom iskustvu, zloglasna banda se okuplja da napadne svoju najnoviju metu, ali im trebaju novi članovi! Ako ste za ovaj opasan zadatak, stavite masku i sledite plan!

Money Heist: The Experience“ će dovesti ljubitelje emisije do krajnjih granica!

Prijavljeni će učestvovati u scenama koje izvode profesionalni glumci, omogućujući učesnicima da sarađuju u pljački i zaista postanu deo „la resistencia“ – otpora!

Ulaznice će se uskoro prodavati pa što pre rezervišite svoje mesto tako što ćete se prijaviti za rani pristup!

Lista čekanja je sada otvorena, zato ne propustite ovaj sjajan show! Napominjemo, klikom OVDE se možete prijaviti za učešće!

Da bi se osigurao bezbedan događaj, kapacitet (i ulaznice) će biti ograničeni, uz primenu strogih sanitarnih mera. Pripremite se za kreiranje sopstvene epizode Money Heist!

Takođe, klikom OVDE se možete prijaviti na listu čekanja „Money Heist: The Experience“!

 

Izvor: SecretMiami

COMMENTS

WORDPRESS: 0