Živite na kruzeru Life at Sea i obiđite ceo svet za samo $83 dnevno

Živite na kruzeru Life at Sea i obiđite ceo svet za samo $83 dnevno

Finberg Investment: Vaš partner u finansiranju poslovnog rasta vašeg biznisa
Izdato upozorenje o nestašici dizela na istočnoj obali Amerike
Razvod pre intervjua za zelenu kartu – Sve što treba da znate o procesu koji vas očekuje

Ako mislite da vam je renta preskupa i da želite više da putujete imamo sjajne vesti za vas. Nova kompanija za krstarenja, Life at Sea Cruises – pokreće trogodišnje krstarenje oko sveta počevši od samo 83 dolara po osobi po noći (ili oko 30.000 dolara godišnje).

Prvo – i jedino – trogodišnje krstarenje na svetu isploviće u novembru 2023. iz Istanbula na MV Gemini, koji ima 400 kabina i prostor za 1.074 putnika. Putovanje će pokriti više od 130.000 milja kroz 135 zemalja i sedam kontinenata.

Cene počinju od 29.999 dolara godišnje, sa opcijama plaćanja od 2.499 dolara mesečno, uključujući hranu, pogodnosti i još mnogo toga. Kabine su veličine od 130 kvadratnih stopa za unutrašnju kabinu sa virtuelnim pogledom, do apartmana od 260 kvadratnih stopa sa pogledom na okean sa balkonom (počevši od 6.699 dolara mesečno). Za pojedinačne putnike postoji popust od 15% na dvokrevetne sobe.

Stanovnici će uživati u all-inclusive obroku i koktelima sa večerom. Brojne druge stvari su uključene u cenu, kao što su brzi WiFi, pranje veša, lučke takse i održavanje domaćinstva.

Sadržaji na brodu uključuju najsavremeniji velnes centar, bazen i medicinsku negu na poziv. Za radnike na daljinu, kompanija razvija prvi poslovni centar svoje vrste sa više sala za sastanke, 14 kancelarija, salonom i bibliotekom.

Brod će obići sve kontinente i posetiti destinacije kao što su Rio de Žaneiro, Kejptaun, Havaji i Bali. Svaka stanica na itineraru MV Gemini planira više dana u luci, omogućavajući putnicima priliku za istraživanje sopstvenim tempom. Stajanja će omogućiti putnicima da istraže kultna mesta kao što su Maču Pikču i Veliki kineski zid.

Forbes

COMMENTS

WORDPRESS: 0