Domaći proizvodi u srcu Miami Beacha – EXPREZO MARKET

Domaći proizvodi u srcu Miami Beacha – EXPREZO MARKET

Saznajte koji su potencijalni troškovi lečenja koronavirusa u Americi!
Majami proglašen za jedan od „najboljih gradova na svetu“ za 2023. godinu
Da li sklapanjem braka sa američkim državljaninom možete ponovo ući u Ameriku nakon deportacije?

Domaći ajvar, slatkiši, burek, dobro vino, prirodni sokovi i mnogi drugi proizvodi od sada su vam na dohvat ruke. Umesto naručivanja preko interneta, uslovljavanja koliko proizvoda morate da naručite i višednevnog cekanja na dostavu, dovoljno je da posetite prodavnicu EXPREZO koja se nalazi na Miami Beachu i za samo par minuta možete pronaći sve što vam je potrebno.

Esprezo Miami Glasnik

 

Kako da posetite ovu prodavnicu?

EXPREZO Market nalazi se u srcu South Beacha,  na adresi 1300 Lincoln Rd, Miami Beach. Radno vreme je svakog dana od  6AM pa sve do ponoći.

 

EXPREZO Market nudi širok asortiman proizvoda sa Balkana ali i iz cele Evrope. Od konditorskih proizvoda izdvajamo Jafa keks, Išlere, Smoki, Milka čokolade, Medeno Srce, Plazmu. U ponudi je i veliki izbor suhomesnatih proizvoda kao što su suvi vrat, goveđa i svinjska pršuta, sremska kobasica, vojvođanski kulen. U širokom asortimanu proizvoda izdvajamo i veliki broj različith vrsta ajvara, jetrenih pasteta, kiselog kupusa, domaćih supa, a tu su i neizostavna Grand kafa i Vegeta začini. Ne smete propustiti domaći Vlasicki kajmak i veliki izbor različitih vrsta sireva.

Za ljubitelje vina EXPREZO nudi veliki izbor vina iz regiona. Crnogorski Vranac i Chardonnay, Dalmatinski Plavac, kao i vina iz Srbije i Makedonije. Ukoliko pravite neko slavlje ili roštilj sa prijateljima ne smeti propustiti ćevape, kobasice, burek i nekoliko različitih vrsta domaćih pita. Svakog dana u Exprezu mozete pronaći svež burek, a svakog petka i subote domaću sarmu. Pored proizvoda sa Balkana, Exprezo nudi širok asortiman ostalih proizvoda, piva, sokova, gotovih kuvanih jela i peciva.

Svake subote sveže domaće torte u ponudi. Keks Torta, Nutela Torta i Ledena Torta. Mogućnost naručivanja za specijalne prilike.

COMMENTS

WORDPRESS: 0