Domaci ajvar, slatkisi, burek, dobro vino, prirodni sokovi i mnogi drugi proizvodi od sada su vam na dohvat ruke. Umesto narucivanja preko interneta, uslovljavanja koliko proizvoda morate da narucite i visednevnog cekanja na dostavu, dovoljno je da posetite prodavnicu EXPREZO koja se nalazi na Miami Beachu i za samo par minuta mozete pronaci sve sto vam je potrebno.

Kako da posetite ovo prodavnicu?

EXPREZO Market nalazi se u srcu South Beacha,  na adresi 1300 Lincoln Rd, Miami Beach. Radno vreme je svakog dana od  6AM pa sve do ponoci.

EXPREZO Market nudi sirok asortiman proizvoda sa Balkana ali i iz cele Evrope. Od konditorskih proizvoda izdvajamo Jafa keks, Islere, Smoki, Milka cokolade, Medeno Srce, Plazmu. U ponudi je i veliki izbor suhomesnatih proizvoda kao sto su suvi vrat, govedja i svinjska prsuta, sremska kobasica, vojvodjanski kulen. U sirokom asortimanu proizvoda izdvajamo i veliki broj razlicith vrsta ajvara, jetrenih pasteta, kiselog kupusa, domacih supa, a tu se i neizostavna Grand kafa i Vegeta zacini. Ne smete propustiti domaci Vlasicki kajmak i veliki izbor razlicitih vrsta sira.

Za ljubitelje vina EXPREZO nudi veliki izbor vina iz regiona. Crnogorski Vranac i Chardonnay, Dalmatinski Plavac, kao i vina iz Srbije i Makedonije. Ukoliko pravite neko slavlje ili rostilj sa prijateljima ne smeti propustiti cevape, kobasice, burek i nekoliko razlicitih vrsta pita. Svakog dana u Exprezu mozete pronaci svez burek, a svakog petka i subote domacu sarmu. Pored proizvoda sa Balkana, Exprezo nudi sirok asortiman ostalih proizvoda, piva, sokova, gotovih kuvanih jela i peciva.

Svake Subote sveze domace torte u ponudi. Keks Torta, Nutela Torta i Ledena Torta. Mogucnost narucivanja za specijalne prilike.