Domaći proizvodi u srcu Miami Beacha – EXPREZO MARKET

Domaći proizvodi u srcu Miami Beacha – EXPREZO MARKET

Guverner Floride kaže da neće biti zatvaranja privrede zbog porasta broja obolelih
Ovo su najpopularnije inostrane destinacije za američke turiste
100 besplatnih online kurseva koje možete završiti od kuće

Domaći ajvar, slatkiši, burek, dobro vino, prirodni sokovi i mnogi drugi proizvodi od sada su vam na dohvat ruke. Umesto naručivanja preko interneta, uslovljavanja koliko proizvoda morate da naručite i višednevnog cekanja na dostavu, dovoljno je da posetite prodavnicu EXPREZO koja se nalazi na Miami Beachu i za samo par minuta možete pronaći sve što vam je potrebno.

Esprezo Miami Glasnik

 

Kako da posetite ovu prodavnicu?

EXPREZO Market nalazi se u srcu South Beacha,  na adresi 1300 Lincoln Rd, Miami Beach. Radno vreme je svakog dana od  6AM pa sve do ponoći.

 

EXPREZO Market nudi širok asortiman proizvoda sa Balkana ali i iz cele Evrope. Od konditorskih proizvoda izdvajamo Jafa keks, Išlere, Smoki, Milka čokolade, Medeno Srce, Plazmu. U ponudi je i veliki izbor suhomesnatih proizvoda kao što su suvi vrat, goveđa i svinjska pršuta, sremska kobasica, vojvođanski kulen. U širokom asortimanu proizvoda izdvajamo i veliki broj različith vrsta ajvara, jetrenih pasteta, kiselog kupusa, domaćih supa, a tu su i neizostavna Grand kafa i Vegeta začini. Ne smete propustiti domaći Vlasicki kajmak i veliki izbor različitih vrsta sireva.

Za ljubitelje vina EXPREZO nudi veliki izbor vina iz regiona. Crnogorski Vranac i Chardonnay, Dalmatinski Plavac, kao i vina iz Srbije i Makedonije. Ukoliko pravite neko slavlje ili roštilj sa prijateljima ne smeti propustiti ćevape, kobasice, burek i nekoliko različitih vrsta domaćih pita. Svakog dana u Exprezu mozete pronaći svež burek, a svakog petka i subote domaću sarmu. Pored proizvoda sa Balkana, Exprezo nudi širok asortiman ostalih proizvoda, piva, sokova, gotovih kuvanih jela i peciva.

Svake subote sveže domaće torte u ponudi. Keks Torta, Nutela Torta i Ledena Torta. Mogućnost naručivanja za specijalne prilike.

COMMENTS

WORDPRESS: 0